Starity

Adjunk esélyt: legyen magyar világsztár is!

2010. július 23. 16:04   |   Szerző: Lettáz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akon rádiója játsza Viva Starr 'Plastic Girl' című dalát, ám két újabb dal is meghallgatható az interneten.

hirdetés
Adjunk esélyt: legyen magyar világsztár is!

Viva Starr ukrán nemzetiségű, de Magyarországon élt és tanult, jelenleg Anglia és Magyarország között ingázik. Debütáló dalához, a Plastic Girl-höz hamarosan megjelenik a klip, melynek előzetese már fent van a YouTube-on.

Akon rádiójának a honlapján, azon belül is Viva adatlapján lehet szavazni rá, egy 1 perces regisztráció után. Regisztrálni itt tudtok. Ha ez megvan, kattintsatok ide, hogy az adatlapjára jussatok, ahol a VOTE feliratra klikkelve kell 5 csillagot megszavazni minden egyes feltöltésénél. Ez sokat jelentene, hisz előrébb kerülne a ranglistán, több esélye lenne befutni, mint híres énekesnő. (A regisztrációval együtt egy játékban is részt veszel: Akon kocert jegyeket lehet nyerni!)

Két új dala, a Drunk Chicks és a Starchaser már meghallgatható a YouTube-on.

Fogjunk össze és szánjunk rá 2-3 percet, mert minden szavazat fontos! Már Romániának is van világsztárja, változtassunk, hogy hazánknak is legyen egy végre! Szavazz Viva Starra!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek