Starity

Szegecselt szerelem

2012. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A neon után ezúttal a szegecsekkel megtoldott ruhákat mutatjuk be részletesebben, melyek a sztárok körében is népszerűek.

hirdetés
Szegecselt szerelem

Nemrég a neonmániáról cikkeztünk, most viszont a „közelmúltban” kitört szegecslázról is beszámolunk. A fém elemekkel nemcsak az olcsóbb márkák kínálatában találkozhatunk, de a sztárok és az ő kedvenc tervezőik is előszeretettel alkalmazzák a szegecseket egy-egy ruhadarabjuk megszínesítésére.

Vegyük például Kim Kardashian kedvenc Louboutinjait, vagy az Ugg és Jimmy Choo közös munkájának gyümölcsét, a szegecselt csizmát, melyben szintén több alkalommal sétált végig az utcán, akárcsak a Twilight üdvöskéje, Ashley Greene, Megan Fox vagy Hayden Panettiere.

Ha már lábbelik, igen népszerű Givenchy szegecses szandálja is, a Miu Miu nyitott elejű topánkája – bár ezek a cipők nem a legújabb kollekciók részei, mégsem mennek ki a divatból. A szegecselt lábbelihez természetesen illik egy fém elemekkel díszített retikül is: az Yves Saint Laurent, Marc Jabos, a Gucci és Sonia Rykiel erről is gondoskodott.

Mivel kedvenc sztárjaink nem éppen visszafogottságukról híresek, íme néhány újabb szegecselt ruhadarab, mellyel igazi trendet termetettek rajongói körökben. Ilyen például Beyoncé legginse, Kim Phillip Lim kesztyűje, AnnaLynne McCord Rock & Republic-miniruhája, Adam Lambert bőrkabátja vagy Lucy Hale Evil Twin-shortja.

Alig két esztendeje hatalmas kedvenccé vált a Coal N Terry Vintage elnevezésű márka is, mely szintén szegecselt darabokat dob szezonról-szezonra piacra. Kollekcióikat leginkább a bevállalós, modern, bohókás divatot kedvelő és követő hölgyek illetve férfiak számára tervezik. A 80-as évek ihlette darabok között farmersorotok, topok, pulóverek és pólók is egyaránt megtalálhatóak. A márka egyik híres rajongója nem más, mint Rihanna, aki szintén előszeretettel bújik szegecselt rövidnadrágokba. Bár alapszabály, hogy ha alul keveset takarunk, felül már nem illik „villantani”, azonban ennek a márkának épp ez a lényege.

Mivel hazánkban egyelőre nem kaphatóak, így az érdeklődők csak online böngészhetnek legújabb darabjaik között, azonban le kell szögeznünk, hogy nem a legkedvezőbb árakkal dolgoznak. Viszont biztosra vehetjük, hogyha egyszer befektetünk egy Coal N Terry-darabba, többszörösen megtérül az ára.

A Coal N Terry Vintage népszerűségén felbuzdulva utánajártunk, mely hazai boltoknak köszönhetően bővíthetítjük gardróbunkat szegecsekkel felszerelt ruhákkal: bizsuk után mindenképpen a H&M-ben és a Zarában érdemes kutakodnunk, ahol egy-egy táskába vagy szegecselt lábbelibe is belefuthatunk (legyen szó lapos- vagy magassarkúról). Szegecselt bőrdzsekit és blézereket a Bershka és a Zara fogasain találhatunk. Továbbá néhány szegecselt szoknyát, inget és nadrágot is beszerezhetünk náluk. Íme egy kis ízelítő a „repertoárból”:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek