Starity

Jacqueline Bracamontes műsorvezető lesz

2012. augusztus 18. 13:01   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az exszépségkirálynő, Jacqueline Bracamontes a nagysikerű The Voice mexikói változatának második évadjának lesz a műsorvezetője.

hirdetés
Jacqueline Bracamontes műsorvezető lesz

Alig egy hónap múlva műsorra tűzik Mexikóban a La Voz... México második évadját, melynek a műsorvezetője Jacqueline Bracamontes lesz. A színésznőtől nem áll messze a műsorvezetés, hiszen tavaly és idén is ő vezette le a TVyNovelas-díj-átadót.

„Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy a Televisa rám bizta ezt a feledatot. Ez számomra egy új lehetőség, és azt hiszem ez az évad sokkal nőisebb és érzékenyebb lesz, mint az előző, hiszen azt Mark Tacher vezette” – mesélte a sajtótájékoztatón a színésznő, aki nemrégiben hazánkban járt a Forma 1-en.

A műsor rendezője, Miguel Ángel Fox reméli, hogy az új szezonban is részt fog venni Espinoza Paz vagy Lucero akár mentorként, akár fellépőként.

Bracamontes az elmúlt napokban Los Angelesben járt, a tehetségkutató miatt, mivel az angyalok városából is lehet jelentkezni. „Négy éve nem jártam már Los Angelesben, így boldog voltam, hogy visszatértem. Egy mexikóinak nem is kell angolul tudnia, ha Los Angelesbe megy. Annyi itt a mexikói, hogy igazán otthon éreztem magam” – mesélte nevetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek