Starity

Brad Pitt: „Nem adhatunk pénzt minden koldusnak"

2012. augusztus 17. 09:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagylelkűségéről ismert Pitt meglepő dolgokat árult el a pénzről, valamint erősen bírálta Beyoncét és Jay-Z-t.

hirdetés
Brad Pitt: „Nem adhatunk pénzt minden koldusnak"

Az egyszerűen csak Brangelinaként ismert sztárpáros, Angelina Jolie és Brad Pitt nagylelkűsége az egész világon ismertté vált. Már évek óta bizonyítják nem csupán adományok formájában, hiszen saját csemetéik mellett három rászoruló árvát fogadtak örökbe. A sztárpáros összes vagyona a becslések szerint nem kevesebb, mint 270 millió amerikai dollár, amitől már önmagában is csorog az ember nyála.

Épp ezért megdöbbentő az, amit Brad Pitt nyilatkozott egy interjúban, mikor a gazdagságról faggatták. A kérdés az volt, hogy milyen jelentőséggel bír a család számára a pénz, mire az felelte: „Nézd, sosem lehet elég, és mindig újabb problémákat hoz magával – csak mindig más mértékben.”

Párjával együtt az évek során már több millió dollárt adományoztak a rászorulóknak. Brad azonban korlátokat szabott az adakozásnak, hiszen ha ész nélkül osztogatná a pénzt a szegényeknek, előbb-utóbb egy vasa sem maradna: „Nem adhatunk pénzt minden koldusnak az utcán, mert a végén te magad állnál üres zsebekkel.”

Ki gondolta volna, hogy a színészpáros még karácsonykor sem szívesen költekezik? Úgy tűnik, ez alkalommal a gyerekek sem lesznek elkényeztetve ajándékokkal: „Igyekszünk a lehető legkevesebbet költeni és elkerülni a manipulatív tévéreklámokat.”

Nyilatkozata után Bradet biztosan nem kell, hogy lelkifurdalás gyötörje, hiszen sem őt, sem Angelinát nem nevezhetjük fukarnak. Ezzel szemben elgondolkodtató, hogy a színész mit gondol az idén legtöbbet kereső sztárpárosról.

„Nem vállalnak elég társadalmi felelősséget” – kritizálta Jay-Z-t és Beyoncét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek