Starity

Gianni örökre elbúcsúzott a nagyitól

2010. július 23. 19:07   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gianni Annoni, az olasz származású műsorvezető és étteremtulajdonos a napokban elvesztette szeretett nagymamáját, akitől annak idején megtanult főzni.

hirdetés
Gianni örökre elbúcsúzott a nagyitól

Gianni szomorú napokat él át. Elveszette ugyanis életéből azt az embert, akire mindig mindenben számíthatott; a nagymamáját.

A nagymama 94 éves korában hunyt el egy esés következtében. Senki nem gondolta volna, hogy a baj ekkora lesz. Gianni, mikor tudomására jutott a hír, hogy imádott nagyija kórházban van, egyből hazautazott Olaszországba. Még el tudott búcsúzni Tőle, de nem sokkal később fia karjaiban elhunyt.

A nagymama fontos szerepet játszott a műsorvezető életében, hiszen szinte Ő nevelte fel. Szülei ugyanis már korán reggel munkába indultak, s késő este értek haza, amikor a kis Gianni már aludt. A nagyi azonban remekül gondját viselte kisunokájának, aki tőle tanult meg főzni is. Ha a férfi hazalátogatott, az öreg hölgy mindig kedvenc ételével várta.

A nagymama nagyon büszke volt, amikor Budapesten megnyitotta első éttermét, el is jött megnézni a végeredményt, amivel teljesen elégedett volt.

Az idős asszony nagyon szeretett volna ott lenni unokája esküvőjén is, de sajnos ez már biztosan nem válik valóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek