Starity

Michael J. Fox visszatér a televízióhoz

2012. augusztus 17. 22:10   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael J. Fox több mint egy évtizeddel azután, hogy a feladta a Parkinson-kór elleni küzdelemre összpontosítást, úgy tervezi visszatér a televízióhoz.

hirdetés
Michael J. Fox visszatér a televízióhoz

Minden jel szerint Michael J. Fox egy vígjáték filmsorozaton dolgozik Will Gluck rendezővel, és Sam Laybourne íróval. Az 51 éves színészt már láthattuk korábban két sikeres vígjátéksorozatban, a Családi kötelékekben, majd később a Kerge városban. Az új projekt adatai szűkösek, de néhány forrás szerint a műsort Fox saját élete ihlette. Két ipari forrás szerint már csak az a kérdés, hogy melyik nagyobb hálózat kínálja a legvonzóbb üzletet, ugyanis a program után már most nagy az érdeklődés.

Michael J. Foxnál 1991-ben Parkinson-kórt diagnosztizáltak, ezért pár évvel később ott is hagyta pályafutását, hogy a betegség legyőzésére összpontosítson. Később egy alapítványt is létrehozott. Bár a Parkinson-kór miatt nehezebb dolgoznia, az elmúlt években vendégszerepelt néhány TV sorozatban. Fox azonban májusban bejelentette, hogy egy új gyógyszeres kezelés bár nem gyógyította meg teljesen, de jobban tudja kontrollálni az arcizmait, így megengedhetővé vált, hogy több színészi szerepet kapjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek