Starity

Új Killers-album szeptember 18-án

2012. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Killers az egyik legsikeresebb indie rock zenekar. Mi sem bizonyítja jobban, hogy 15 millió lemezt adtak el és világszerte a koncertjeik teltházasak. Most visszatérnek a negyedik korongjukkal.

hirdetés
Új Killers-album szeptember 18-án

Négy év „szünet” után az indie rock zenekar, a The Killers visszatért, hogy új koronggal nyűgözzék le az embereket. A legutóbbi művük 2008-as Day and Age volt, ami megosztotta a rajongóikat és a kritikusaikat. A harmadik lemez sokkal több szintetizátor tartalmazott, mint az előzőek.

Aki az együttes rockosabb hangzását szereti, az örülhet, mert a Battle Bornra keresztelt mű visszatér a gyökereikhez. Mi sem bizonyítja jobban, mint az első szám a Runaways, amit a Sziget Fesztiválon is eljátszottak. A dalt a csapat együtt írta, a producerek Steve Lillywhite, Brendan O'Brien és a The Killers voltak.

A Battle Born szeptember 18-án kerül a boltok polcaira és lesz elérhető az iTunes-on. Valószínűleg jövőre turnézni is indulnak, de a magyar fanoknak nem kell aggódniuk, hiszen szinte állandó fellépői a Szigetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek