Starity

Jackson Rathbone megmutatta kisfiát

2012. augusztus 18. 13:01   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek oszlopos tagjának július 5-én született meg a kisfia, akit most büszkén mutogatott a People magazinnak.

hirdetés
Jackson Rathbone megmutatta kisfiát

Végre napvilágra került pár fotó a People magazin által Jackson Rathbone és barátnője, Sheila Hafsadi közös gyermekéről. A csemete még július elején született, és a Monroe Jackson Rathbone VI nevet kapta.

Az ifjú apuka örömmel és büszkén mesélt kisfiáról a People riportjában: „A legcsodálatosabb dologról fogok beszélni, ami az életemben történt. A fiamról – kezdte Jackson, akin látszik mennyire szerető apa. – Igazából szinte átaludja az éjszakát. Van olyan, hogy felkel háromóránként, olyankor eszik, aztán a mellkasomra fektetem, ami igazán klassz érzés. Ha a baba alszik, akkor nem mozdulhatok, nem csinálhatok semmit, ott kell maradnom” – folytatta az áradozást a kis Monroe Jacksonról.

„A fiamnak olyan hihetetlen jó babaillata van. Őrület, ezt az illatot minden szülő ismeri és megszagolom, hmm, ez ínycsiklandó. Apa lettem, sokszor szoktam puszilgatni a fiam. Amikor az emberekkel beszélgetek olyanokról kommunikálnak, mint az klímaváltozás, vagy a politika, én meg »Hé, figyelj csak, ő itt a fiam!«” – magyarázza Mr. Rathbone, aki jól láthatóan kiugrik a bőréből a boldogságtól.


Fotó: People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek