Starity

Túlfűtött klipet forgatott Dulce María

2012. augusztus 17. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szexi ruhák, erotikától túlfűtött képsorok jellemzik az énekesnő új klipjét, melyet a napokban tett fel az internetre és a Es Un Drama című dalához készült.

hirdetés
Túlfűtött klipet forgatott Dulce María

A színész-énekesnő Es Un Drama című dalához forgatott klipet, melyben megmutatja érzéki oldalát, hiszen a videó tele van túlfűtött jelenetekkel. Szexi ruha, ágyon forgolódás, mindenki mindenkivel csókolózik és még sorolhatnánk, ezek jellemzik az új klipet.

Az Es Un Drama forgatására Mexikó városában került sor. Annyi bizonyos, hogy a dal nem a tavaly megjelent Extranjera Segunda Parte című lemezen hallható, hanem egy teljesen új szerzeményről van szó.

Érdekessége ennek a dalnak, hogy Latin-Amerika legújabb sorozatának, az Ultimo Unonak a filmzenéje. A széria szeptemberben debütál majd. Augusztus 9-én a telenovella készítői tartottak egy sajtótájékoztatót, melyen kiderült, hogy a sorozat egy pszichológiai thriller lesz. A konferencián a szereplők kilétére is fényre derült. Tehát a főszereplők között van Kendra Sandra Cruz, Martin Barba, Mauricio Hena és Iliana Fuengo. További szerepekben pedig látható lesz még Julia Urbini, Dolores Gómez, Paola Galina, Michel Duval, Norman Delgadillo, Leopoldo Marín, Martín Navarrete, María José Suárez és Juan De Dios is.

Eduardo Lebrija az SVP Production és Programming MTV/Comedy Central/VH1 képviselője az alábbiakat nyilatkozta: „Izgatott vagyok amiatt, hogy fog majd tetszeni a közönségnek az MTV első latin-amerikai sorozata. Az MTV Latin America egy olyan novella műfaj mellett döntött, ami talán tetszeni fog a közönségnek. Az Ultimo Uno egy teljesen más történet, nagyszerű szereposztással és egy dinamikus zenével, amit Dulce María képvisel. Biztosak vagyunk abban, hogy ez a telenovella nemcsak nálunk lesz népszerű.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek