Starity

Cheryl Cole 18 éves műugróval kavar?

2012. augusztus 17. 13:01   |   Szerző: Miss Vettel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei olimpián bronzérmes lett, a The People magazinnak pedig azt nyilatkozta, hogy Cheryl számait hallgatta a felkészülés során Tom Daley!

hirdetés
Cheryl Cole 18 éves műugróval kavar?

Tom Daley mindössze 18 éves, de a nála 11 évvel idősebb énekesnő szemérmetlenül ráhajtott az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

Bár a fiatal sportoló bronzérmet szerzett a férfi tízméteres műugrás versenyében, Cherylnél ez mindenképpen felért egy arannyal: a díjátadó ceremónia után pár perccel már el is küldött egy gratuláló üzenetet Tomnak a Twitteren, amiben műugró leckéket kért a brit hölgyek aktuális kedvencétől, aki hogy is mondhatott volna nemet Ashley Cole szuperszexi exnejének? Bár az ígéret még csak szóban, illetve a Twitteren fogalmazódott meg, nem hinnénk, hogy ez sokáig így maradna.

Kettejük internetes románca egyébként már az ötkarikás játékok kezdete előtt kibontakozott, Cheryl már akkor igénybe vette volna Tom korrepetálását.

Hogy mi sül ki ebből a dologból, nem tudhatjuk, de nem biztos, hogy Cheryl Cole-nak egy 18 éves kissráccal kellene mulatnia az idejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek