Starity

A monacói hercegné Chad le Clos-val találkozott

2012. augusztus 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlene hercegné visszalátogatott hazájába, a Dél-afrikai Köztársaságba, hogy nagymamáját köszöntse születésnapján, ám a születésnapi parti előtt sort kerített egy találkozóra Chad le Clos-val.

hirdetés
A monacói hercegné Chad le Clos-val találkozott

Princess Charlene a minap repült vissza Dél-Afrikába, mégpedig nagymamája, a 91 éves Sylvia Wittstock születésnapja miatt. A nagy családi találkozó (Charlene természetesen szüleit és bátyjait is meglátogatta) előtt az ifjú Chad le Clos-val találkozott, aki a londoni Olimpián két éremmel – egy arannyal és egy ezüsttel – térhetett haza. A hercegné a lelátókon szurkolt neki, több a rokonsággal közös fotó is készült.

A közös délutánon a pinetowni uszodában sétálgatva diskuráltak, ahol már mindketten edzettek: Charlene a 2000-es sydneyi Olimpián a női 4x100-as váltóban lett ötödik, míg Chad példaképét, Michael Phelpst legyőzve 200 pillangón első, 100 pillangón pedig második lett.

Abban mindketten egyetértettek, hogy több támogatás kellene a dél-afrikai sportolóknak, hogy négy év múlva még több éremmel térhessenek haza, és hogy még több fiatal kezdjen sportolni, és éljen egészségesebb, teljesebb életet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek