Starity

Jótékonykodtak a pilóták

2012. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három pilóta lehetőséget kapott a Zoomtól, hogy bemutathassák, nem csak a kormány mögött tehetségesek.

hirdetés
Jótékonykodtak a pilóták

Nem ez az első alkalom, amikor a Forma–1 sztárjai összefognak egy jó ügy érdekében. A 2011-es Japán Nagydíjat követően Jenson Button és barátnője, Jessica Michibata, illetve Lewis Hamilton ajánlott fel egy-egy ruhadarabot aukcióra, majd a befolyt összeget a Save Japan alapítvány kapta meg.

Idén a Great Ormond Street Hospital Children’s Charity alapítvány javára gyűjt Lewis Hamilton, Sebastian Vettel és Bruno Senna. A három fiatal pilóta három fényképet ajánlott fel, amit saját maguk készítettek: Lewis képe által megtudhatjuk, milyen is a pilóta szemével a garázs, Sebastian kedvenc alpesi táját mutatja be nekünk, míg Bruno egy csodálatos tengerparti képet ajánlott fel.

A Forma–1 alapítója és nagyfőnöke, Bernie Ecclestone a következő szavakkal üdvözölte a kezdeményezést: „Ez az aukció egy szuper ötlet. Remélhetőleg sok pénz gyűlik össze a kórház számára.”

Antonia Dalmahoy, a GOSHCC alapítvány egyik tulajdonosa elmondta, hogy rettentően hálásak, és köszönettel tartoznak a pilótáknak és a Zoom aukciós oldalnak is. Hozzátette, a képek sokat elmondanak a pilóták személyiségéről is, és nagyon várják az aukciót.

A jótékonysági rendezvény csúcspontja szeptember 14-én lesz, ahol néhány Forma– 1-es sztár is részt fog venni.

A felajánlott képek


Sebastian Vettel alpesi tája


Lewis Hamilton kilátása a cockpitből


Bruno Senna tengerparti képe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek