Starity

Paul Wesley újra gyilkolni akar

2012. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók jóképű sztárja imádta Stefan sötét oldalát, ezért nagyon szeretné, ha az új évadban is előjönne a vámpírfiú gyilkoló énje.

hirdetés
Paul Wesley újra gyilkolni akar

A Vámpírnaplók jófiújaként elkönyvelt legifjabb Salvatore-testvérről, Stefanról már kiderült, hogy nem volt mindig mintavámpír, hiszen a múltban „Ripper Stefanként” elhíresült fiú hatalmas gyilkológép hírében állt. Azonban legjobb barátja, Lexi átsegítette ezen az időszakon és sokáig rejtély maradt Mystic Falls lakói számára Stefan sötét oldala, de a harmadik szezon során Klausnak hála ismét visszatért, majd ismét jó útra tért.

A Paul Wesley által megformált szereplő sok mindenen ment keresztül a legutóbbi évad folyamán, de a minap készített Digital Spy interjúnak hála kiderült, hogy a sármos színész imádná, ha visszatérne Stefan sötét oldala.

„Hogy a pokolba ne reménykednék abban, hogy Ripper Stefan visszatér. Azt hiszem ostobaság lenne nem visszahozni. Szerintem sokkal mélyebben érintette a nézőket ez a munkám, mint a másik oldala. Persze a másik is nagyon jó volt, de a fenébe is ezt önző módon jobban élveztem.” – mondta a 30 éves színész.

Paul már tűkön ülve várja a közös munkát a Caroline-t játsszó színésznővel, Candice Accolával, mivel elmondása szerint nagyon jó a kémia karaktereik között. Emellett még azt is nagyon szeretné, hogy még több visszatekintős, visszaemlékezős rész legyen: „Imádtam Stefan 1920-as korszakát. Egyszerűen fenomenális.”

Nem csak Stefan rosszfiús énjének visszatérésében kell reménykednünk, hiszen a rajongók nagy örömére Julie Plec elárulta, hogy Damon személyisége is újra a régi lesz, vagyis vissza fog térni az a Damon, akit az első évadban megismertünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek