Starity

Alizée és Jérémy Chatelain szakítottak

2012. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

9 év házasság után Alizée elhagyta férjét és lánya apját, Jérémy Chatelaint. A Moi Lolita című slágerrel a kétezres évek elején népszerűvé váló énekesnő a pletykák szerint máris újra szerelmes.

hirdetés
Alizée és Jérémy Chatelain szakítottak

Ha a pletykák igazak, a korzikai énekesnő már Pierre Antonie oldalán keresi a boldogságot – miután házassága zátonyra futott.

Alizée és Jérémy Chatelain 2003 márciusában ismerkedtek meg, az Eurobest show keretein belül, ahol Alizée előadta akkori slágerét, a J'en ai Marre!-t, mely második nagylemezének előfutára volt. Alizée ekkor már ismert énekesnő volt, Jérémy pedig a Star Academy második évadában tűnt fel. Szinte első látásra egymásba szerettek.

Alizée rajongói vegyes érzelmekkel fogadták a románcot, sokan úgy vélték, nem lesz hosszú életű a kapcsolatuk, ám a pár 2003 novemberében össze is házasodott, majd két év múlva megszületett közös gyermekük, a kis Annily is.

2007-ben Alizée készült a nagy visszatérésre, s a Psychédélices albumán férje is közreműködött – bár nem arratak túl nagy sikert. Úgy tűnt, remekül megvan a sztárpár, ám ismeretlen okokból kifolyólag tavaly ősszel Alizée mégis visszaköltözött Ajaccio-ba, Korzikára. 2012 januárjától pedig sem az eljegyzési, sem a karikagyűrűjét nem viseli már.

Néhány rajongó szerint az új kislemez, az A cause de l'automne akár a kapcsolatukról is szólhat. A dal két szeretőről szól, akik egymástól távol nőttek fel (akár csak Jérémy és Alizée, hisz míg Jérémy Párizsban élt, addig Alizée Korzikán) és végül eltávolodnak egymástól, s szakítanak.

Bármi is az igazság kettejük kapcsolatát illetően, Alizée sosem beszélt az okokról, és Jérémy is hallgat az esetről. Ennek ellenére Alizée-t több férfival hírbe hozták már a francia pletykalapok, de mindeddig semmilyen bizonyítékokkal nem tudtak szolgálni, mivel az énekesnő nem nyilatkozik a magánéletéről.

Pár napja azonban az Instagramon különös beszélgetésre lehettek figyelmesek Alizée követői. Az énekesnő és Pierre Antonie egy kép kommentjeinél mindketten kifejtették mennyire szeretik egymást. Ebből arra lehet következtetni, hogy a pár máris nyíltan vállalja szerelmét Egyesek szerint azonban kettejük között csak nagyon erős barátság van, amit azzal indokolnak, hogy Pierre meleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek