Starity

Ariana Grande: „Szeretem és imádom Catet!”

2012. augusztus 29. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A V, mint Viktória sztárja a napokban adott interjút a Just Jared Jr.-nak, melyben beszélt többek között arról is, hogy milyen előadókat és dalokat szeretett régen, illetve, hogy milyen lesz az első albuma.

hirdetés
Ariana Grande: „Szeretem és imádom Catet!”

Just Jared Jr.: Most egy ideje énekelsz. Mi az első dal, amire emlékszel, hogy gyerekként énekelted?
Ariana Grande: Az az első dal, amit valaha hangosan énekeltem, az egy NSYNC-szám volt. Emlékszem, hogy anyukámmal éppen egy autóban ültünk – akkor hallott engem először énekelni – és nagyon tetszett neki.

- Eddig egyetlen egy dalod, a Put Your Hearts képviseli az új albumodat. Ilyen lesz a többi számod is?
- Nem, mindegyik más lesz. Ez több mint egy poplemez, hiszen ilyen például a teljesen más Motown, ami szintén a lemezen lesz hallható. Ez a szerzemény a lelkemet is megérintette.

- Melyik a kedvenced a lemezedről?
- Hátha végig gondolom, akkor a Do You Love Me.

- Az igaz, hogy ugyanaz a hangedződ van, mint Katy Perrynek?
- Igen, ő Eric Vetro. Ő hihetetlen fickó. Voltaképpen rajta keresztül találkoztam Katyvel. Olyan édes nő. Nagyon szeretem – ő az egyik olyan előadó, aki ihletet ad, felnézek rá. Ő egy olyan nő, akivel ha találkozol, lerí, hogy kedves és jó ember. Nem lehet nem szeretni.

- Hűha, annyira spontán vagy! Mielőtt még szerepeltél volna a Nickelodeonon, 13 éves meghódítottad a Broadwayt. Mi volna az az álomszerep, amiért visszatérnél oda?
- Szeretnék visszatérni. Szívesen játszanám Audreyt a Little Shop of Horrosban vagy Pennyt a Hairsprayben. Szeretem mindkét zenéjét, ráadásul mind a kettő nagyon lányos. Míg Penny mindig köntörfalazik, de azért mókás és ostoba is, addig Audrey szégyenlős. Az ő karaktere nagyon különleges, hiszen ő egy olyan lány, akinek a múltja durva.

- Mi a véleményed a Victorios-beli karakteredről?
- Szeretem és imádom őt. Amikor őt játszom, az arra késztet, hogy boldogabbnak érezzem magam.

- Tehát pozitív hangulatra ösztönöz?
- Igen, hiszen mielőtt még játszhattam volna ezt a karaktert, az életem nem volt fenékig tejfel, ugyanis akkoriban szakítottam a barátommal, ami nagyon megviselt. De pont időben érkezett ez a sorozat, hiszen a kollégáim a barátaim is lettek. Amikor Robbie-val (Matt Bennett), Jade-del (Elizabeth Gillies) és Andreval (Leon Thomas) vagyok, Catet nem teszi szomorúvá semmi sem.

- A jövőbeli epizódokban látható lesz, amikor Cat és Robbie kapcsolata a barátságon túl mutat majd?
- Igen, így lesz, amikor megcsókol engem. Cat nem igazán fogja tudni, hogy hogyan is kezelje a helyzetet. Ő is kedveli, de még így sem tudja. Még gondolkozom azon, hogy hogyan fognak dönteni, de annyi biztos, hogy ők már szerelmesek. Azt gondolom, hogy Cat szereti Robbie-t, és ez fordítva is így van.

- Melyik előadó a nagy kedvenced most?
- Bruno Mars.

- Nemrégen elénekelted Justin Bieber Die in Yours Arms című dalát, ami már meghaladta az egymilliós nézettséget. Ez a kedvenced tőle?
- Igen szeretem azt is, de a As Long As You Love Me-t is kedvelem.

- Hallottuk, nagy rajongója vagy a The Wizard of Oz-nak, amiben a főszerepet Mila Kunis és James Franco alakítják?
- Igen, őrülten. Természetesen izgatott vagyok, ez az egyik kedvenc történetem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek