Starity

Vizeletes üvegekkel dobták meg Cher Lloydot

2012. augusztus 20. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnapi koncertjén került kellemetlen helyzetbe a brit énekesnő, amikor egy fesztiválon lépett fel és néhányan pisit tartalmazó üveggel dobták meg.

hirdetés
Vizeletes üvegekkel dobták meg Cher Lloydot

Igen eseménydúsra sikeredett az idei V Festival, hiszen két férfi életét vesztette, Nicki Minaj és Frank Ocean betegségre hivatkozva lemondták koncertjeiket és Cher Lloydot vizeletet tartalmazó palackokkal dobálták meg.

Szinte minden énekes került már kellemetlen helyzetbe, mivel a rajongók sokszor intim ajándékokat dobálnak fel a színpadra, de akadnak olyanok is akik nemtetszésüket fejezik ki nem éppen szalonképes dolgokkal. Utóbbi eset történt meg a 19 éves énekesnővel is augusztus 19-i chelmsfordi koncertje alkalmával, mivel a Grow up című dal közben valaki a tömegből pisis palackkal dobta meg. Az eset után érthető módon Cher lesétált a színpadról, majd miután összeszedte magát újra felment és a következőképpen reagált: „Elég nehéz fent lennem itt, de nagyon nem jó érzés, hogy pisivel teli palackokat dobnak rád.”

Azonban több sem kellett a bojkottálóknak, hiszen a brit énekesnő monológja után még több palack repült fel a színpadra, köztük egy üvegből készült is. A történtek után Chert a sírás kerülgette és úgy döntött, hogy azonnal véget vet a koncertnek.

Végleg betelt a pohár: a koncertnek vége!

Később a Twitteren kért bocsánatot a jelenlévő és őt támogató rajongóitól: „Nagyon szépen köszönöm az összes kedves üzenetet, szégyen, hogy néhány embernek tönkre kellett tennie, sajnos egy üvegből készült palack eltalált a színpadon. Holnap egy újabb nap, nagyon szeretlek titeket!” – csiripelte Cher.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek