Starity

David Boreanazt beperelték

2010. július 24. 00:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristina Hagan színésznő szexuális zaklatás miatt indított kártérítési pert David Boreanaz ellen.

hirdetés
David Boreanazt beperelték

Kristina Hagan színésznő a Dr. Csont című sorozat egyik epizódjában tűnt fel statisztaként. Állítása szerint David Boreanaz 2009. augusztus 21-én zaklatta őt a forgatás alatt, szexuális töltetű SMS-ekkel bombázta és még fogdosta is. A feljelentés szerint a színész a következő hónapban autókázni vitte a hölgyet, ahol közölte, hogy ő a főnök és bármit megtehet vele. Ezek után leparkolta az autót, majd megpróbálta megcsókolni és leteperni a hölgyet. A nő továbbá azt is állítja, hogy David többször végzett előtte önkielégítést, ami annyira megrázta, hogy csak most (1 évvel az eset után) volt képes megtenni a feljelentést.

Az azonban rejtély, hogy a nő az állítólagos zaklatás ellenére miért találkozott többször is kettesben a színésszel a lakókocsijában. Bennfentesek tudni vélik, hogy a színész nagyobb szerepet ígért neki bizonyos szolgáltatások ellenében, amit a hölgy végül mégsem kapott meg, ezért választotta a feljelentést. A nő a beadványában Daviden kívül egyúttal a FOX tévétársaságot is beperelte, amiért nem voltak hajlandóak megelőző intézkedéseket tenni a színész leállítására.

A színész szóvivője így nyilatkozott a TMZ-nek: "A David Boreanaz állítólagos zaklató viselkedésével kapcsolatban megfogalmazott gyanúsítások teljességgel valótlanok és nevetségesek. Az egész kereset teljesen alaptalan."

Davidre mostanában rájár a rúd, hiszen korábbi botlása miatt házassága is válságba került. Kiderült ugyanis, hogy a színész megcsalta feleségét Tiger Woods szeretőjével. Kristina ügyvédje nem mellékesen az a Gloria Allred, aki korábban Tiger Woods szeretőjét is híven képviselte. A színész személyesen egyelőre nem reagált a vádakra, de az eset valószínűleg nem fog segíteni a házassága megmentéséért folytatott harcban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek