Starity

A Do Something Awards legszebb ruhái

2012. augusztus 21. 09:09   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap megrendezésre került az idei Do Something Awards, ahol több neves sztár is megjelent, akik vidáman pózoltak a fotósoknak méregdrága ruhakölteményeikben. Most ezeket fogjuk elemezgetni.

hirdetés
A Do Something Awards legszebb ruhái

Vasárnap, augusztus 19-én lezajlott a népszerű, Do Something nevű díjátadó. Az eseménynek a kaliforniai Santa Monicában található Barker Hangar adott otthont, ahol rengeteg neves sztár megjelet, pompásabbnál pompásabb ruhakölteményekben. Mivel a díjak mellett nagy figyelem irányul a hírességek öltözékére is, készítettünk egy összeállítást a legjobban öltözött celebekből.

Lea Michele

Lea Michele-től nem is vártunk mást, mint tökéletességet. Ha vörösszőnyeges eseményről van szó, kinézetét sosem bízza a véletlenre. Ez most sem volt másképp, Lea elragadóan festett ebben az Armani estélyiben. Az asszimetrikus fazon nagy divat idén nyáron, bár a ruha sokat mutatott, nem volt ízléstelen. A színésznő azt is jól tette, hogy a merész ruhát visszafogottabb kiegészítőkkel, valamint természetesebb frizurával és sminkkel kombinálta, így megjelenése nem volt túl sok, hanem pont elég, és káprázatos.

Bella Thorne

Ezúttal Bella Thorne is kitett magáért. Remekül mutatott ebben a csipke Max Azria-ruhában. Hogy a kislányos hatást egy kicsit vagányabbá tegye, szintén az előbbi márkától származó kígyóbőr mintás bokacsizmákat húzott, ami idén nagyon divatos.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne óriási fogyása és lila haja láttán még mindig kapkodjuk a fejünket, azonban el kell ismerni, hogy mostanában remekül néz ki. Ez is egy ilyen eset volt. Kelly egy virágos maxiruhát választott Armanitól, és az egész este folyamán csak úgy ragyogott.

Ashley Greene

Ashley Greene számára is sikeresnek bizonyult a ruhaválasztása. Egy kígyómintára hajazó, Michael Kors koktélruhát viselt, amely színeivel remekül illett a színésznőhöz. A szabása is előnyös volt neki, hiszen kihangsúlyozta karcsú derekát és hosszú lábait, az ötvenes éveket idéző szoknya pedig adott egy kis bájt a komoly színeknek.

Maria Menounos

Maria Menounos eszünkbe jutatta, hogy még mindig nyár van. Egy üde, rózsaszín árnyalatú, Gomez-Garcia ruhát választott, amelynek egyszerű szabását a nagy hátkivágás tette egyedivé és izgalmassá. Az arany, illetve nude színekben pompázó kiegészítők pedig remekül kiegészítették a szettet.

Sophia Bush

Sophia Bush sem hanyagolja még a nyári trendeket. Egy élénknarancssárga, Olcay Gulsen maxiruhában sétált végig a fotósok tüze előtt. Az egyszerű, letisztult vonalat arany ékszerekkel dobta fel, így a ruha alkalomhoz illő, Sophia pedig felettébb elegáns lett.

Ellie Kemper

Ellie Kemper Ashley Greene-éhez hasonló ruhát választott. A fazon neki is remekül áll, és a metálos színek tökéletesen harmonizáltak vörös hajával és rúzsával.

Olivia Munn

Olivia Munn is élénk színekben pompázott, méghozzá ebben a pink Alice + Olivia miniruhában. Jól tette, hogy a harsány színt nude cipellőkkel párosította, azonban a fekete fülbevalót nem teljesen értjük.

Grace Valerie

Grace Valerie tudta, hogy egy fekete ruhával sosem lőhet mellé. A trükkös szabás kiváló homokóra alakot kölcsönöz az énekesnőnek, és az átlátszó részek előnyeire terelik a figyelmet hátrányai helyett. A szegecselt orró platform cipő, amellett, hogy nagyon divatos, optikailag nyújtja Grace-t, plusz az ékszerekkel kézenfogva feldobja az amúgy egyhangú szettet.

Nikki Reed

Nikki Reed rendkívül elegáns és letisztult volt ebben a Lela Rose estélyiben. Remek választás volt az ezüst öv, ami még nőiesebbé tette a hatást, valamint a szintén ezüst Jimmy Choo-szandál.

Aubrey Plaza

Aubrey Plaza egy bőr Catherine Deane kreálmányt öltött magára, mely lyuggatott díszítésének köszönhetően extrém és sejtelmes kinézetet kapott. Aubrey jól tette, hogy bőrszínű szandált vett hozzá – ez a kék szín a feketével szörnyen ízléstelenül fest.

Caroline Sunshine

Caroline Sunshine nyakig flitterbe bújt. Remekül állt bájos arcához a púderszín, melyet a ruha alján és ujján lévő sötétebb flitterek tettek izgalmasabbá. A cipő bár annyira nem illett a szerelésbe, ezt most megbocsátjuk neki.

Gillian Zinser

Gillian Zinser is a nyári hangulatot idézte ezzel a virágis darabbal. Laza kontyához és karcsú alakjához remekül illett a ruha frissesége, épp ezért nem is értjük a komor, fekete kiegészítőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek