Starity

Tragédia! Hídról ugrott le a híres rendező

2012. augusztus 21. 11:11   |   Szerző: Rossio

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tony Scott 68 évesen ugrott le a San Pedrót és Terminal Islandet összekötő Vincent Thomas hídról, így véget vetve az életének.

hirdetés
Tragédia! Hídról ugrott le a híres rendező
Fotó: CNN

Vasárnap helyi idő szerint 12 óra 30 perc körül elhunyt a neves rendező, Tony Scott, aki többek között olyan sikerfilmeket jegyzett, mint a Top Gun, a Beverly Hills-i zsaru 2, a Tiszta románc, és producere volt A fehér pokol, valamint a Prometheus című filmeknek.

Több csónakázó, hajós, valamint egy turistahajó egész csoportja szemtanúja volt az esetnek, többen pedig még felvételeket is készítettek a tragédiáról, de ezeket egyelőre nem hozták nyilvánosságra – írja a TMZ. A lapnak az egyik utas a következőt nyilatkozta: „A hajónk mellett csapódott be, és sokan közülünk látták az egészet.”

A portál képeket is közölt, melyek közül az egyiken a turisták, a másikon pedig az öböl látszik. Az autójában megtalálták Tony búcsúlevelét, ami neveket és telefonszámokat tartalmazott, és a legújabb információk szerint agytumora volt, tehát valószínűleg azért vetődött le a hídról, hogy megelőzze a szenvedését.


Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek