Starity

Blue: „Most már mi irányítjuk a sorsunkat!”

2012. augusztus 22. 09:09   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Duncan James a Blue énekeseként került be a zeneiparba, nevét azóta már rengetegen ismerik. Most főszerepet játszik a Chicago című musicalban és hamarosan megjelenik az együttese visszatérő lemeze is. Szerencsésnek érzi magát, de már megtanulta, a hírnévnek árnyoldalai is vannak.

hirdetés
Blue: „Most már mi irányítjuk a sorsunkat!”

Az énekes három társával együtt gőzerővel készül a Blue visszatérésére, mindezek mellett jelenleg a Chicago című musicalben is főszerepet játszik. Szerencsésnek érzi magát, imádja a munkáját, ám ugyanakkor már többször megtapasztalta a szakma sötét oldalát is. Duncan egy ír magazinnak őszintén mesélt életéről.

2009-ben vallotta be, hogy biszexuális, ami sokakat meglepett; a Blue énekesének rengeteg női rajongó szívét sikerült megdobogtatnia, de az igazi döbbenet talán annak köszönhető, hogy ekkoriban már egy gyönyörű kislány édesapja volt.

„Ez nehéz dolog, mert nem hiszem hogy bárkinek lehet magánélete ebben az iparágban. Még azelőtt pár évvel, hogy a történet napvilágot látott, találkozgattam egy férfival, de nem akartam nyilvánosságra hozni. Úgy éreztem, másra nem tartozik – árulta el Duncan, aki végül mégis amellett döntött, hogy mindent elmesél. – Most úgy érzem, az lehetek aki vagyok, és nem kell rejtegetnem az igazi énemet.

Most hogy szingli, sokakban felmerülhet a kérdés, hogy férfit vagy nőt szeretne majd maga mellett a közeljövőben?

„Valakit, aki képes elviselni engem – jegyezte meg viccesen. – Egy olyan embert szeretnék, aki mosolyt csal az arcomra, és megért engem.”

Duncan egyedüli gyerekként nőtt fel Dorsetben az édesanyjával és a nagyszüleivel. Soha nem találkozott az apjával, 25 éves korában azonban úgy döntött, megkeresi őt.

„Telefonon felvettem vele a kapcsolatot, azt mondta szeretne találkozni velem és beszélgetni. Két héttel később kinyitottam az újságot, amiben két oldalas cikk volt rólam, és róla egy fénykép gitárral. Eladta a »rég elveszett fiú történetet« és az interjúban azt mesélte, a tehetségemet neki köszönhetem. Lehet, az én makacsságomnak köszönhető, de nem akartam, hogy ezután bármi köze legyen a családomhoz.„

A Blue énekese maga is édesapa, kislánya édesanyjával él Manchesterben. Amilyen gyakran csak lehet meglátogatja, és igyekszik minnél több időt eltölteni vele.

„Mindig azt mondjuk, Tianie a sors egy szerencsés hibája. Nem volt eltervezve, de Isten megáldott engem és Claire-t egy gyönyörű, intelligens és szerető gyermekkel. Nagyon jó kislány és szorgalmas, mindig megcsinálja a házi feladatát, amikor hazajön az iskolából – mesélt Duncan gyermekéről, és még azt is elárulta, Tianie orvos szeretne lenni, hogy segíthessen a beteg gyerekeken.

A Blue feloszlása sok rajongót elkeserített, de Duncan úgy érzi, mindannyiuknak jót tett ez a kis szünet.

Az első körben olyanok voltunk, mint a bábok. Most, hogy visszatértünk, ugyanazokat a dolgokat már másként látjuk. Mindannyian szereztünk tapasztalatokat, és már tudjuk, mit akarunk az élettől. Most már mi irányítjuk a sorsunkat."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek