Starity

Goran Višnjić maffiafőnök lesz

2012. augusztus 22. 09:09   |   Szerző: Zone3120

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vészhelyzet egykori Kovač doktora az ABC csatorna egyik új midseason drámasorozatában, a Red Widowban kapott állandó szerepet - a maffiafőnök Schillert fogja alakítani.

hirdetés
Goran Višnjić maffiafőnök lesz

A sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő családanya áll (Radha Mitchell), akinek azonban gyökeresen megváltozik az élete miután maffiózó férjét megöli az egyik rivális kartell. Az özvegy ekkor saját kezébe veszi az irányítást, ő is beépül a bűnszervezetbe annak érdekében, hogy megtudja, mi is történt pontosan, valamint, hogy megbosszulja férje halálát.

A Red Widowhoz egy holland sorozat szolgál alapul, az amerikai változatot pedig nem más jegyzi, mint az Alkonyat-filmek forgatókönyvírója, Melissa Rosenberg. A várhatóan 8 részes első évadot 2013. januártól vetíti majd az ABC-csatorna – írja a Deadline.

A 9 éven át alakított dokiszerep után úgy látszik, Goran beleunt a jólelkű karakterek megformálásába, és komolyabb kihívásra vágyik. Az utóbbi időben ugyanis sorra negatív szerepekben tűnik fel: a Leverageben egy nagypályás nemzetközi bűnöző bőrébe bújt, a hamarosan debütáló, Jules Stewart rendezte K-11-ben egy alkohol- és drogmámoros éjszaka után börtönben találja magát, a szintén premier előtt álló Dark Heartsban pedig egy agresszív night club tulajdonost alakít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek