Starity

Cristofel rákattant Tatár Csillára

2012. augusztus 22. 08:08   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap a TV2 Mokka című műsorában szerepelt, ahol botrányosan viselkedett. Csillának alpári megjegyzésekkel próbált bókolni, miközben ügyet sem vetett arra, hogy élő adásban van. És persze Fluor Tomit sem hagyta szó nélkül.

hirdetés
Cristofel rákattant Tatár Csillára
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A kubai macsót a popszakmába való betörése miatt hívták vendégnek a műsorba, hogy beszéljen első daláról, de ő inkább saját magát sztárolta. Valamint végig flörtölni próbált és beszólogatott a műsorvezetőnőnek, Tatár Csillának. Többek között az is elhangzott, hogy „aranybögyörő-állító” a pillantása.

„Nem akartam rosszul viselkedni az élő adásban, mégis úgy sikerült, beszólogattam párszor. Csillát nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni vagy megbántani, egyszerűen csak nem tudtam parancsolni az ösztöneimnek, amikor először a szemembe nézett. Nagyon szexi a tekintete, erős kísértés szembe ülni vele” – nyilatkozta Cristofel, aki tegnap még azt sem tudta, hogy kivel beszélget, otthon az interneten nézett utána Csilla munkásságának és magánéletének.

„Bár nagyon rákattantam a nőre, az udvarlást befejezem, mert most vált számomra világossá, hogy már házasságban él. Bár nem ismerem a férjét, biztos vagyok benne, hogy én menőbb pasi vagyok nála” – mondta a VV egykori játékosa a Borsnak.

Csilla egyáltalán nem foglalkozott a skalpvadásszal, viselkedése nála is kiverte a biztosítékot, hiszen adás előtt direkt megkérték, hogy tisztelje meg a nézőket azzal, hogy élő adásban nem beszél csúnyán. „Sajnos ezt a kérést nem sikerült teljesítenie” – zárta rövidre a műsorvezetőnő.

A kubai mesélt arról is, hogy akár könyvet is kiadna, de egyelőre jobban foglalkoztatja Fluor, akinek szintén üzent az adásban. Cristofel arra a meglepő következtetésre jutott, hogyha beindul az iskola, az ő számát sokkal többen fogják majd nézni. A különös okfejtést az alábbi mondattal zárta: “Ha találkozunk Fluorkám, megcsókolhatod azt az óriási nagy popómat. Hallottad? Neked szólt drágám!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek