Starity

Újra megnősült a Melrose Place egykori sztárja

2012. augusztus 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Melrose Place egykori sztárja, Grant Show tartalmasan töltötte a hétvégéjét, ugyanis feleségül vette Katherine LaNasa színésznőt.

hirdetés
Újra megnősült a Melrose Place egykori sztárja

Alig egy hónapja jelentette be eljegyzését a 90-es évek szívtiprója, Grant Show és Katherine LaNasa színésznő, máris megtartották az esküvőt.

A pár szóvivője a People magazin hasábjain erősítette meg, hogy a két sztár szombat óta férj és feleség. A ceremóniára a festői szépségű kanyonjairól nevezetes kaliforniai Topanga városban került sor. A 45 éves menyasszony Naeem Khan ruhában és Prada cipőben, az 50 éves vőlegény pedig egy egyedileg készített Di Stefano öltönyben vonult az oltár elé.

Grant Show másodszorra nősült, előző felesége, Pollyanna McIntosh 2004 és 2010 között volt a felesége, Katherine LaNasa pedig előzőleg French Stewart és Dennis Hopper felesége is volt, utóbbitól született Henry fia, aki így új mostohaapát kapott.

A nászút egyelőre elmarad, hiszen mindketten prosperáló karrierrel rendelkeznek, szakmai elfoglaltságaik miatt így kénytelenek elhalasztani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek