Starity

Eva Longoria barátnőre lelt Chenoában

2012. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyolországi Marbellában találkozott a két hölgy egy elegáns rendezvény keretein belül, s hamar össze is barátkoztak egymással.

hirdetés
Eva Longoria barátnőre lelt Chenoában

Marbella adott otthont a Glamour által szponzorált gálának, melyen többek között Eva Longoria és Chenoa is részt vett. A színésznő hivatalos volt a korábban zajló Starlite jótékonysági rendezvényre, így evidensnek tűnt, hogy ellátogat Marbellába is.

A Glamour igyekezett a lehető legszínesebb vendégsereget meginvitálni, így nem is volt meglepő az a változatos csoport, mely végül megjelent az álomszép spanyol helyszínen. Olyan nevet vonultak végig a vörös szőnyegen, mint például Ana Fernández, Salma Trapote Beatriz, Ortega Cano vagy éppenséggel a megint roppant elegáns és csinos Chenoa.

A színésznő és az énekesnő viszonylag hamar egymásra talált és összebarátkozott. A környezetükben lévők pedig ámuldozva megállapították, hogy akár testvérek is lehetnének, annyira hasonlóak a bájos vonásaik.

Mindketten rendkívül ízlésesen öltöztek fel, ami csak tovább dobott a hatáson. A született feleség testhez szorosan simuló, szűk lila ruhát viselt, vállnélküli nyakkivágással és magas lófarokkal, mely megjelenéssel igencsak kihangsúlyozta az arcát.

Az argentin dalospacsirta is ragyogóan nézett ki, szinte kiragyogott a vendégek közül. Egy kifejezetten egyszerű, ám csinos, ezüstkék ruhát viselt. Az estélyre elkísérte büszke párja is, Curi Gallardo, aki pechjére elég sokat volt kénytelen nélkülözni szerelmét, mivel Laura inkább Eva társaságában múlatta az időt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek