Starity

Blake Lively sosem meztelenkedne

2012. augusztus 23. 09:09   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively sosem állna meztelenül a kamera elé. Számára a meztelenség elvonja a figyelmét a fő cselekményről, emiatt nem áll szándékában levetkőzni még egy kasszasiker kedvéért sem.

hirdetés
Blake Lively sosem meztelenkedne

Blake Lively körül sosem egyszerű semmi. A 25 éves színésznő a Style magazinnak nyilatkozta azt, hogy sosem készítene meztelen jelenetet, még akkor sem, ha egy sikerfilmről lenne szó. A Gossip Girl szőke bombázója egyáltalán nem rajong az ilyen jelenetekért a filmekben, szerinte szükségtelen dolog, ami elvonja a figyelmet a fő cselekményről. Lively annyira köti az ebet a karóhoz, hogy még a Vadállatok rendezőjével is beszélt.

Egy interjú alkalmával, Blake a Style magazinnak elmondta nézőpontját a meztelenkedésről. „Amikor ilyen jelenetet látok egy filmben, mindig zavar. Tudom, hogyha nézem a jelenetet, és hirtelen előbukkan egy mell, akkor azt nézem, és ezen nem is tudok segíteni. Én csak azt gondolom, hogy ez nem nekem való.”

Bár a szőke színésznő nem szívesen mutogatja magát, mégis irigylésre méltó testalkattal rendelkezik. Ennek ellenére azt is elárulta, hogy karcsúsága megőrzését sosem bízta a tornagyakorlatokra, azonban ezt ő maga is fájlalja.

Szörnyű vagyok. Semmilyen tornagyakorlatot nem csinálok. Szeretem az ételeket, talán túlságosan is. Ráadásul a családom délről származik, szóval az ételek, amiket nagyon szeretek, nem biztos, hogy a legjobb nekem – ismerte be. – Vannak olyan napok, mikor nem tetszik az alkalom: Ó te jó ég, nem vagyok kibékülve azzal, hogyan nézek ki, ráadásul kedvenc ruhámba se férek bele. Ilyenkor quinoat (dél-amerikai búzaféleség) eszem és máris jobban érzem magam” – tette hozzá Blake, aki azt is elmondta, hogy szeret a családjára, illetve barátaira támaszkodni, akik őt „kordában” tartják, s őszintén elmondják azt, amit kell.

„Ugyanazok az emberek, akik azt mondják, halálosan szeretnek, egy nap, halálosan utálnak, tehát kinek lehet adni a szívedet nyitó kulcsot, hogy meg is érje az egész? Magadnál kell őket tartani. És magad körül, olyan embereket kell tartanod, akik őszinték veled. Szükségem van az őszinteségre. Kellenek az olyan jó barátok, akik azt mondják: »Halálosan szeretlek, de a kinézeted szörnyű, és azonnal változtatnod kell rajta!«” – mondta ki őszintén a napokban 25. születésnapját ünneplő színésznő.

Blake jelenleg boldog kapcsolatban él Ryan Ryanolds-cal, illetve nemrég fejezte be a Vadállatok című film forgatását, amely október 4-én kerül a magyar mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek