Starity

A legnagyobb sminkbakik

2012. augusztus 22. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizony a legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy olykor kifogásolható külsővel jelennek meg, és a róluk készült képek örök nyomot hagynak.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik

A kevesebb néha több – tartja a mondás, amit kedvenc hollywoodi díváinknak sem ártana megfogadni, hiszen szinte mindegyikük került már legalább egyszer kellemetlen helyzetbe, amikor is nem megfelelő sminkkel jelent meg egy hivatalos eseményen.

Lássunk cikksorozatunk első részében öt olyan sztárt, akik között szerepel olyan is, aki lehet, hogy már évekkel ezelőtt követte el a sminkbakit, de még a mai napig előszeretettel emlegeti fel őt a média a témával kapcsolatban.

A gyönyörű AnnaLynne McCord szörnyen fest az első fotón. A foltosan elkent alapozó, a szeme alá felkerült túl sok korrektor és az arcpirosító egyáltalán nem mutat jól a 90210 sztárján és a nem éppen előnyös smink mellett a sokkal inkább vicsorgásra hajazó mosoly sem javít a helyzeten.

A 44 éves Ashley Judd is ugyanabba a hibába esett, mint a fent említett AnnaLynne, hiszen sokkal inkább tűnik úgy, mintha éppen a pékségből lépett volna ki lisztes arccal, mintsem úgy, mintha a vörös szőnyegre készült volna.

Avril Lavigne célja valószínűleg a figyelemfelkeltés volt ezzel a csillogó szemfestékkel és a rózsaszín szempillákkal. Tény, hogy a 27 éves énekesnő hajában lévő pink melírcsíkok harmonizálnak az azonos színű pillákkal, de azért lássuk be, erős túlzás volt.

Debi Mazar sokkal inkább hasonlít egy viaszbabára az arany színű szemfestékkel, a narancssárgás arcpirosítóval és a piros rúzzsal, mint egy hús-vér emberre. Egyértelműen a természetes smink áll jobban a 48 éves színésznőn, aki kora és két gyermek ellenére még mindig csodásan fest.

A Gossip Girl Blair Waldorfjának bájos arca sokkal jobban fest a második képen látható egyszerű sminkben, mint egy olyan extravagáns kinézettel, amit az elsőn láthatunk. A 26 éves Leighton Meester legalább 5 évvel idősebbnek néz ki a lila szemfestékkel és a tűzpiros rúzzsal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek