Starity

Az ABC törölte a Jane by Designt

2012. augusztus 22. 22:10   |   Szerző: KittenKat

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family döntött a sorozatainak sorsairól. A legtöbbet berendelték egy újabb évadra, azonban van, amitől búcsúznunk kell.

hirdetés
Az ABC törölte a Jane by Designt

Egyetlen évad után búcsúzik a Jane by Design, az ABC Family újonc sorozata. A széria nem hozta a várt nézettséget, így született a döntés, ráadásul lezáratlan lett, hiszen az utolsó, a 18. epizódban derült csak fény Jane titkára, aki kettős életét rejtegeti.

Nem csak a nézők, a színészek is csalódottak, de hálásak a rajongóknak. Erica Dasher, Jane Quimby megformálója a következőt csiripelte Twitteren: „Nagyon köszönök mindent! Hihetetlen volt és ti voltatok a legjobb része az élménynek. Nagyon szeretlek titeket.”

„Így igaz, nincs több JBD, de élveztük csinálni, és imádunk titeket a támogatásért. Szép álmokat Jane Quimby” – írta ki India de Beaufort, aki India Jordaint alakította.

Viszont van jó hír is, hiszen a csatorna újabb évadot rendelt be a Bunheads, Switched at Birth, Melissa & Joey és a Baby Daddy sorozatokból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek