Starity

Pink félti kislányát

2012. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink elárulta legnagyobb félelmét: retteg attól, hogy lánya azokat a hibákat fogja elkövetni, mint ő fiatalon.

hirdetés
Pink félti kislányát

Nagy változás történt Pink életében egy évvel ezelőtt – világra hozta kislányát, a kis Willow Sage Hartot. Egy ideig az énekesnő teljesen eltűnt a világ szeme elől, és csak a családjára koncentrált, azonban nemrég visszatért a köztudatba.

Azóta az énekesnő elárulta: nagyon fél, hogy Willow olyan lázadó lesz, mint ő. Pink a Closer magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy nem szeretné, ha lánya tizenévesen hatalmas őrültségeket csinálna. Azt meg egyáltalán nem bírná, ha Willow tettei az övéire hasonlítanának. „Nagyon félek, hogy visszakapom még az élettől mindazt a szörnyűséget, amit fiatalon tettem” – mondta Pink.

Az énekesnő már korábban is elárulta, hogy már nagyon fiatalon az alkohol és a drog fogságába esett, hiszen mindössze 13 éves volt, amikor először heroinnal volt dolga. Így hát érthető, hogy nem ilyen fiatalkort kíván a mindössze 14 hónapos Willownak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek