Starity

Kórházba került Reese Witherspoon

2012. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda óta kórházban van az Oscar-díjas színésznő. Reese harmadik szülése lehet, hogy nem lesz gondmentes - hamarabb megindulhat nála a szülés.

hirdetés
Kórházba került Reese Witherspoon

Reese Witherspoon kedd este panaszkodott a férjének, Jim Tothnak, hogy nem érzi jól magát. A férj aggódni kezdett, és bevitte Reese-t a kórházba. Onnan pár óra múlva hazaengedték, ám a szőke színésznőnek hamarosan ismét fájásai lettek, így az orvosai benntartják a Los Angeles-i kórházban.

Az orvosok attól félnek, hogy a baba a vártnál hamarabb fog megszületni, de attól még jobban tartanak, hogy baja eshet Tóth asszonynak és harmadik gyermekének.

„Az orvosok igyekeznek tartani a jelenlegi helyzetet, nehogy Reese babája koraszülött legyen, és remélik, hogy rendesen kifejlődik” – árulta el egy bennfentes a RadarOnlinenak, majd hozzátette, hogy Jim nem hagyja magára a színésznőt egy pillanatra sem.

Witherspoonnak ez lesz a harmadik szülése, ám Jim Tothnak még csak az első gyermeke, így az ő aggodalma jóval nagyobb, mint feleségéé. Csak reménykedni tudunk, hogy komplikációmentes lesz a szülés, és Tothék egy egészséges kisbabával gazdagodnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek