Starity

Megzsarolták Harvey Weinsteint

2012. augusztus 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szupersztár már biztosan nem lesz abból a feltörekvő színészből, aki halálos fenyegetéseket küldözgetett Harvey Weinstein filmproducernek, és megpróbált több millió dollárt kizsarolni belőle és további 4 milliárdosból.

hirdetés
Megzsarolták Harvey Weinsteint

Ha valaha írnak egy könyvet arról, hogyan szabotáljuk a karrierünket Hollywoodban, az első tipp biztosan az lesz, amit egy Vivek Shah nevű 25 éves Kaliforniában élő fiatalember vitt véghez. Az ohioi származású színészi babérokra pályázó férfi halálosan megfenyegette ugyanis Harvey Weinsteint, az egyik legbefolyásosabb indie filmproducert, hogy megöli annak családját, amennyiben a producer nem utal Shah offshore ciprusi bankszámlájára 4 millió dollárt.

Shah filmográfiájának legjelentősebb mérföldkövei a Dr. Csont és az Outsourced című sorozatokban kapott aprócska szerepei és A sötét lovag című film kredit nélküli megjelenése voltak, és úgy tűnik, hogy a lista már nem fog tovább bővülni, hiszen a férfit az FBI ügynökei tartóztatták le, és 20 évnyi börtönbüntetés várhat rá. Jelenleg egy Nyugat-virginiai börtönben ül, előzetes letartóztatásban, óvadék kiszabásának lehetősége nélkül.

A sztárjelölt nemcsak Weinsteinnek, de négy másik miliárdosnak is küldött fenyegető üzeneteket, amelyben különböző összegeket követelt tőlük családtagjaik életéért cserébe.

Shah meglehetősen furcsán viselkedett már a levelek elküldése előtt is, vékonyka életrajza ellenére üzletembernek és filmproducernek vallotta magát, és rendszeresen posztolt a Facebookjára képeket, amelyeken olyan hírességekkel pózolt, mint Angelina Jolie, Tom Cruise, vagy Zach Galifianakis. Egy rendőrségi jelentés szerint a férfi nem blöffölt a leveleket illetően, hiszen már elő is jegyeztette magát maroklőfegyver-használat oktatásra egy Los Angeles-i lőtérre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek