Starity

Retróban utazik a Disney

2012. augusztus 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-csatorna a jövő nyáron a hatvanas évek klasszikus szörfmozijai előtt tiszteleg új, saját gyártású filmjével.

hirdetés
Retróban utazik a Disney

Már megszoktuk, hogy a Disney-csatorna a nyári szezonra tartogatja a legnagyobb durranásait, hiszen a High School Musical 2, a Camp Rock mindkét része, a Hercegnő Védelmi Program, idén pedig a Hadd soul-jon című film is a nyári vakáció idején került a képernyőre, ez utóbbi hozzánk szeptember 8-án érkezik meg.

A Disney már a jövő nyári programról is gondoskodott, és egy igazi retró hangulatú vígjátékkal fogja meglepni a nézőket. A Teen Beach Musical cím alapján talán a High School Musicalre emlékeztethet bennünket, ám valójában a hatvanas években rendkívül menőnek számító beach party filmekhez van több köze.

A filmben a szörfimádó McKenzie, akit a tehetséges ausztrál színésznő, Maia Mitchell alakít, a nyár utolsó napját tölti barátjával, Bradyvel, akit Ross Lynch, az Austin & Ally főszereplője formál meg. A lánynak egy szigorú bentlakásos iskolába kéne bevonulnia a tanév kezdetén, ám a páros ehelyett a fiú kedvenc hatvanas évekbeli szörfös musical filmjében köt ki. A gyerekek a jelenbe vezető kiutat szeretnék megtalálni, ugyanakkor megpróbálnak elvegyülni egy olyan társaságban, ahol az számít feltűnőnek, aki prózában fejezi ki magát és nem perdül táncra öt percenként. Váratlanul azonban egy harc tör ki a szörfösök és egy őrült motoros banda között, ők pedig a csetepaté közepén találják magukat.

A szereplőgárdába sok ismert arcot is beválogattak, a retrófilm motoros hősnőjét, Lelát például Grace Phipps játssza, akit a The Nine Lives of Chloe King című sorozatból ismerhetünk a leginkább, Les Camembert szerepében az a Steve Valentine lesz látható, aki a Benne vagyok a bandában Derek Jupiterjeként ismert a Disney csatornán, Dr. Fusiont pedig Kevin Chamberlin alakítja, aki a Jessie című sorozat komornyikját, Bertramot játssza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek