Starity

A Muse már bánja a Twilight filmzenét

2010. július 24. 23:11   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Muse zenekar már bánja, hogy nevüket és zenéjüket adták a Twilight trilógia filmzenéihez.

hirdetés
A Muse már bánja a Twilight filmzenét

A Muse valószínüleg több millió rajongót szerzett azzal, hogy a Twilight trilógia mindegyik részében feltűntek dalaikkal, Chris Wolstenholme a zenekar gitárosa most mégis azt nyilatkozta, hogy a zenekar már megbánta ezt a lépését..

Habár a Muse hatalmas sikereket ért el Európa szerte, az amerikai áttörés még várat magára, ezért is döntött a brit együttes annakidején a Twilight trilógia mellett.

„Amerikában nagyon nehéz befutni, nincsenek olyan médiumok, mint nálunk a Radio1, így minden lehetőséget meg kell ragadni, amit felkínál az élet, néha el kell adni a lelkedet a sikerért" - mesélte a gitáros a BBC Radio1 -nek.

A regények írója Stephenie Meyer, nagy rajongója az együttesnek és külön köszönetet is adott a Muse-nak, hogy inspirálták őt történetei megírásában. A Muse gitárosát ez sem hatotta meg, mert elárulta, hogy habár látta az első részt, nem hiszi, hogy ő lett volna a célközönség, a két másik részre pedig, be sem ült a moziba.

Wolstenholme arról is beszélt, hogy a Eclipse film rendezői teljesen kikészítették őket a ’Neutron Star Collision (Love Is Forever)’ című dalukkal kapcsolatban: „Mikor a stúdióban dolgoztunk rajta, felhívtak minket, hogy a dalunkat, a film befejezésénél akarják használni, majd azt mondták, hogy egy másik jelenetnél, aztán azt, hogy egy megint másik részbe teszik bele..a végén úgy voltunk az egésszel, hogy itt van a dal, fogjátok, azt csinálhattok vele, amit akartok” - nyilatkozta a gitáros.

Talán a jövőben két táborra szakadhatnak a Muse és az Alkonyat rajongói?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek