Starity

Napvilágra kerültek a Cruise-Holmes-válás részletei

2012. augusztus 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes szerény gyermektartással, de szcientológia nélkül lép ki Tom Cruise-al való házasságából. A TMZ értesülései szerint Katie semmi egyebet nem kap exférje 250 millió dolláros vagyonából.

hirdetés
Napvilágra kerültek a Cruise-Holmes-válás részletei

A kis Suri után a színésznő mindössze évi 400 ezer dollár gyerektartást kap Cruistól, amit a lányuk 18 éves koráig köteles fizetni. Ez összesen körülbelül 4,8 millió dollárral terheli meg a milliomos szupersztár pénztárcáját. Bár az összeg így is hatalmasnak tűnik, hollywoodi mérce szerint aprópénz, főleg ha figyelembe vesszük Tom Cruise keresetét és vagyonát.

Az egykori pár szerződésben rögzítette, hogy lányukat semmilyen bentlakásos intézetbe nem küldhetik, ami egyben azt is jelenti, hogy Suri nem lesz Sea Org-tag a szcientológiánál.

Katie Holmes fellebezhetett volna a döntés ellen, hogy több pénzhez jusson, de Tommal együtt inkább minél gyorsabban túl akartak esni a válási procedúrán, ami érthető, mivel a fiatal színésznő nincs rászorulva még néhány luxusautóra vagy jachtra. Sokkal inkább boldogságra vágyik, amit a válással úgy tűnik, meg is kapott, hiszen megjelenése mostanában ismét vidámságot és boldogságot sugároz.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek