Starity

Britney Spears kezébe akarja venni az irányítást

2012. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spearst egy ideje felügyelet alatt tartják, és az énekesnő szerint elérkezett az idő, hogy kezébe vegye saját életét.

hirdetés
Britney Spears kezébe akarja venni az irányítást

Britney Spears közölte az őt felügyelő bíróval és az ügyvédjével, elérkezettnek látja az időt, hogy véget érjen a felügyelete. Britney egyébként a zűrjei miatt élt négy évig a felügyeleti gondnokság oltalmában. Hogy megmutassa, mennyire önálló, a Womanizer énekesnője aláírt egy 15 millió dolláros munkaszerződést a következő X Factorra – állítja egy barát a RadarOnline-nak.

Azt a bizottság is elismeri, hogy Britney sokat fejlődött az utóbbi időben. Azonban a sztár orvosai még nem gondolják úgy, hogy be kéne fejezni páciensük megfigyelését, mert aggódnak Spears kisasszony mentális egészségéért, így még nem merik azt mondani Goetz bírónak, hogy Brit elboldogul egyedül is.

Kevin Federline exe ismét találkozni fog a bíróval, de korántsem néz ki úgy, hogy Spears felügyelete megszűnik a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek