Starity

Blake Lively 25 éves lett

2012. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Christina Lively Tanzanában látta meg a napvilágot, pontosan 25 évvel ezelőtt, Eleiane Lively és Ernie Lively legfiatalabb gyermekeként. Blake sosem rajongott azért, hogy híres legyen és közkedvelt, a sors mégis ezt szánta neki. Nem akart színes karriert bejárni, egyszerűen csak átlagos kislány volt, aki imádta az iskolai tevékenységeket. Az iskolai életben Blake nagy utat tett meg, hiszen vezérszurkoló volt, illetve még a diákönkormányzat elnökévé is megválasztották - most mégis a Gossip Girl sztárjaként ismerjük őt.

hirdetés
Blake Lively 25 éves lett

Ki hitte volna, hogy abból a kisded gyermekből, amilyen Blake volt, olyan nővé érik meg, mint amilyen most? A szőke hajú bombázó nemcsak Serena van der Woodsenként hódított ennyi éven keresztül, hanem tüzes és hihetetlenül szép modellként is. De azért ennyire ne szaladjunk előre.

Blake Livelyt sosem érdekelte a színészet, talán a sors iróniája lett az, hogy most mégis a legjobban öltözött színészek között található. A 25 éves fiatal színésznő pályafutását testvére, Eric viselte szívén, hiszen Blake-t ő maga protezsálta be a filmiparba, annak ellenére, hogy Blake lezser és semmitmondóan ment el a Négyen egy gatyában című film meghallgatására. A film sikert aratott, s Blake hetek alatt egyre híresebb és híresebb lett.

Élete akkor vált izgalmassá, mikor 2007-ben szerepet kapott a Gossip Girlben, amely karrierje mozgatójává vált. Serena van der Woodsen szerepe tökéletesen illik Blake-re, és szinte Leightonnal együtt elsősorban válogatták be a szereplőgárdába. A sorozat idén fejeződik be tizenhárom résszel, ahol Serena élete révbe ér, de vajon ki mellett?

A Gossip Girl mellett több sikerfilmben is szerepet kapott. A filmek többségében Blake kissé lecsúszott hölgyeményeket testesít meg, amelyekért több elismerő kritikát is kapott. A Tolvajok városában, a Hickben és a Vadállatok című filmben mind egy drogtól függő nőt alakított, akikkel mindig történt valami jó illetve rossz. Idén a Vadállatok tarolt, ahol Blake Ophelia szerepébe bújt, akinek az életét a drog szabályozza.

Megannyi álma már valóra vált: 2011-ben reklámarcává vált a Chanel Mademoiselle-táskának. Blake nyilatkozata alapján számára igazán megtisztelő volt, hogy őt kérték fel erre a munkára. A Chanel legújabb kollekciója hihetetlenül divatos, és szinte majdnem lekörözi a meglévő táskákat, amelyeket eddig piacra dobtak. Idén pedig a Gucci Premiére parfüm nagykövete lett.

Ezen kívül hihetetlenül jó barátságot ápol Christian Louboutinnal, ami szerencse, hiszen Blake elég sűrűn felhívja a férfit, megkérdezve, hogy éppen aktuális ruhájához melyik Louboutin-cipőt viselje. A cipőtervező és a színésznő remek kapcsolatát az is igazolja, hogy a férfi, mikor Blake Párizsban forgatott, elnevezett a színésznőről egy gyönyörű cipőt. A lábbeli elnevezés története mindössze annyi, hogy mikor Blake Párizsban forgatott, ellátogatott egy Christian Louboutin-boltba, azonban nem tudta, melyiket vegye meg a ruhájához, hiszen mindegyik annyira szép volt. Christian Louboutin pont ekkor volt ott az üzletében. A gyönyörű színésznő kezében tartotta a cipőt, amelyre azt mondta, szívesen aludna a párnája alatt ezzel a cipővel. Ekkor nevezte el végül Christian Louboutin „Blake”-re a cipellőt.

Blake élete szinte cukormázasnak mondható el. Legfőbb vágyai beteljesültek, szerelmi élete is elérte a tetőfokát, hiszen Ryannel nagyon boldogok együtt, és ennél már csak nagyobb sikerek várnak a színésznőre az életben, amelyek előbb vagy utóbb biztosan beköszöntenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek