Starity

Anahí női cipőket tervez

2012. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói színész-énekesnő ezúttal egy teljesen más szakmában próbálja ki magát, ugyanis ezúttal cipőtervezésre adja a fejét.

hirdetés
Anahí női cipőket tervez

Már elég régen hallottunk Anahíról, de most egy új dologgal rukkol elő. Nem egy új sorozatban kapott szerepet, és nem is új dallal jelentkezik, hanem teljesen másról van szó. A mexikói sztár ezúttal megfizethető, de elegáns női cipők tervezésébe fogott.

Nemcsak, hogy tervezi ezeket a lábbeliket, de még üzletasszonyként is debütálni fog, méghozzá az USA-ban. A latin-amerikai nők stílusát veszi elő a kivitelezésnél.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a cipőimet árulhatom az USA-ban. A latin-amerikai nők katalógusokból rendelhetik meg a lábbelijüket” – mondta Anahí az EFE-nek.

Az ehhez készülő reklámkampány jövő kedden indul amerikában, a bolton kívül az intereneten is megvásárolhatóak lesznek a cuccok.

„A cipők terveinél nagyban részt veszek, hiszen én rajzolom meg őket. Olyan cipellőket készítek, amikben a latin-amerikai nők csinosnak érezhetik magukat. Ezek a lábbelik olyasfélék lesznek, amiket a hírességek viselnek a vörös szőnyegen, de elérhetőbb áron” – folytatta mondanivalóját a sztár.

„Négy évvel ezelőtt elkezdtem ajánlani a cipőterveimet Mexikóban, és akkoriban a Facebook-oldalamon és egyéb más internetes oldalon azt kérdezgették, hogy mikor fogom ezeket árusítani, és ekkor döbbentem rá, hogy lenne rá kereslet” – nyilatkozta Anahí.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek