Starity

Justin Bieberrel fog turnézni Cody Simpson

2012. augusztus 27. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre népszerűbb ausztrál énekes most még több rajongót szerezhet magának, hiszen kiderült, hogy nemsokára turnéra indul Justin Bieberrel.

hirdetés
Justin Bieberrel fog turnézni Cody Simpson

Ma már szinte mindenki ismeri Justin Bieber nevét, aki egy népes ellentábor mellett hatalmas rajongói csoporttal is büszkélkedhet. Valószínűleg most is emiatt csatlakozik a fiatal tehetségeket támogató kanadai énekeshez  Cody Simpson, aki ugyan egyre népszerűbb lesz, ám az európai áttörése még várat magára.

A 15 éves ausztrál fiú szeptember végéig a Big Time Rush-sal járja a vársosokat, ezután pedig nem pihen, hiszen Justinnal fognak koncertről-koncertre járni.

Szeptember végéig turnén vagyok a BTR-el, és mivel Justin megkért hogy csatlakozzak hozzá, így az első héten máris Vegasban kezdem vele. Együtt végigjárjuk a nyugati partot. Jó haverom, voltunk már együtt stúdióban. Sokszor ösztönöz arra, hogy írjunk egy dalt vagy ilyesmi. Ez jó, mivel így zenei kapcsolatokat alakíthatok ki olyan emberekkel mint ő. Jó, hogy olyan emberektől tanulhatok dolgokat, akik ugyanolyan helyzetben vannak, bár egy kicsit régebben kerültek a pályára. - mondta Cody az MTV-nek.

Annyi biztos, hogy a turnén rajongókból és sikítozó lányokból nem lesz hiány elnézve Cody és Justin fanjait.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek