Starity

Conor Maynardnak soha nem volt komoly kapcsolata

2012. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Conor Maynard aza típusú fiú, aki vár az igazira, bármeddig is kelljen, és soha nem kapkod el egy kapcsolatot sem. Csak sajnos így még egyszer sem volt egy igazi párkapcsolata sem.

hirdetés
Conor Maynardnak soha nem volt komoly kapcsolata

Az énekesről mindenki azt hinné, hogy már rég megtalálta magának a barátnőjét, de ez nem így van. A Vegas Girl énekese még most sem tudja, hogy ki mellett szeretne élni. A lányok csak futnak utána az utcán, viszont ez Conort hidegen hagyja. Sztársága előtt sem volt egy komoly kapcsolata sem, de már barátai szerint is ráférne egy igazi kapcsolat.

„Conor az a fajta fiú, aki vár. Már sok lányt bemutattunk neki, de egyik sem nyerte el a tetszését. Csak abban tudunk bízni, hogy a klipjei forgatásán az aktuális lányba majd beleszeret. Régen sem volt egy csajozós, mindig az igazit kereste, pedig most aztán sok lány közül tudna válogatni” – nyilatkozta egyik barátja.

Conor erre egyszerűen válaszolt: ”Szerintem nincs abban rossz, hogy egyedül vagyok. Szabad, és kötetlen vagyok. Addig szeretném az életet élvezni, ameddig tudom, és ha majd megtalálom a megfelelő lányt, akkor vele fogok maradni örökre.”

A huszadik életévéhez közeledő fiú, úgy tűnik nagyon romantikus lélek, bár az nem derült ki, hogy az egyéjszakás kapcsolatokról mi a véleménye, és egyáltalán kihasználja-e az ilyen lehetőségeket, amíg nincs párja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek