Starity

Tom Hanks „részeg” rajongójával pózolt

2012. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindig vidám és vicces Tom Hankset ugyan váratlanul érte a kérés, mégis vette a poént és szívesen fotózkodott kissé elázottnak tűnő rajongójával.

hirdetés
Tom Hanks „részeg” rajongójával pózolt

Ez csak egy vicces sztori, ami azt bizonyítja, hogy nem minden celeb száraz és merev. Nemrég egy idegen odament Tom Hankshez egy étteremben, hogy készítsenek közös képeket. A srác elmondta elképzelését: el akarta lopni Tom szemüvegét, és úgy tenni, mintha részegen elájult volna az asztalon. Tom persze nyitott volt a spontán poénra, hiszen a kétszeres Oscar-díjas színész híres közvetlenségéről és arról, hogy mindig szívesen találkozik rajongóival – ahogy az látszik, bármilyen körülmények között.


Fotó: Imgur

A srác haverja feltette a képeket az internetre a következő szöveggel: „A barátom találkozott Tom Hanksszel, elcsórta a szemüvegét és úgy viselkedett, mint aki teljesen részeg.” A képeket pedig 24 óra alatt több mint 1,4 millió ember látta.


Fotó: Imgur

A kép ezek után villámgyorsan terjedt tovább az interneten. A látogatók pedig különböző emlékeket idéztek fel a képek alatti kommentek segítségével a hollywoodi sztárról:

15 éves koromban találkoztam Tommal Disneylandben. Miután leszálltam a hullámvasútról, vártam egy kicsit. Ő épp be akart szállni, én pedig elmondtam neki, hogy mennyire szeretem a filmjeit. Kezet fogott velem, és azt mondta, nagyon hálás érte. Nagyszerű fickó!

Egyetértek azzal, hogy laza. Egyszer a bátyám találkozott vele egy kisvárosban és rákiáltott, hogy »hé, Tom Hanks«, mire Tom visszakiabált, hogy »hé, kölyök!«”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek