Starity

Miranda Kerr terhes?

2010. július 25. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál szupermodell házas, mivel nemrég ment hozzá Orlando Bloomhoz, de teherbe is esett már? Több pletykaoldal szerint igen a válasz.

hirdetés
Miranda Kerr terhes?

Orli (33) és a modell (27) már 3 éve együtt jártak, de csak most keltek egybe: az angol pletykaoldalak azon tanakodnak, hogy lehet, hogy hirtelen azért vált ilyen sürgőssé a házasság, mert Miranda terhes. "Már akkor elkezdődtek erről a pletykák, amikor az emberek megtudták, hogy esküvő lesz. Nem törődünk velük, és inkább élvezzük az együtt töltött időt" - felelte erre egyszerűen a lány.

A modellügynöksége, a Chic Management egyik szóvivőjét, Kathy Ward-et kérdezték a babáról, hátha többet tud, de az újságíróknak csalódniuk kellett. "Nagyon sajnálom, de ezt nem kommentálhatom."

"Mindig is nyitott voltam arra, hogy anya legyek egy nap" - nyilatkozta július elején Miranda, amikor újból a terhességről kérdezték. "És mindig is tudtam, hogy Orlando nagyszerű apa lenne. De ha születne baba, le kellene mondanunk az utazásokkal járó életformánkon. Szívesen laknék egy farmon zöldségekkel és gyönyörű zöld fűvel körülvéve."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek