Starity

Jake Gyllenhaal családtag lett

2012. augusztus 29. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész, habár még csak most debütált a Broadwayen, máris úgy érzi, teljes tagja lett a csapatnak.

hirdetés
Jake Gyllenhaal családtag lett

Jake Gyllenhaal filmes karrierje lenyűgöző, minden egyes évben új produkcióval örvendezteti rajongóit, ám idén valami többre vágyott, ezért csatlakozott a Broadway társulatához, és szerepet vállalt az If There Is I Haven’t Found It Yet című darabban.

Az idén 32. életévét betöltő színészt nagyon hamar befogadta a csapat, sőt, mi több, új családtagként tekintenek rá. „Ez a legfontosabb dolog a világon. Bonyolult családom van, de őket szeretem a világon a legjobban” – mesélt sajátjáról a színész.

„Valaki megkérdezte, miért költöztem be New Yorkba erre a pár hónapra, mire én csak annyit mondtam, hogy ők is a családom részét képzik, és nagyon fontosak nekem, szeretnék velük lenni, amíg csak lehetséges!” – árulta el, amikor a broadwaybeli famíliáról faggatták.

Jake-et természetesen a darabról is kérdezték, amelyről így nyilatkozott: „Mindenki egyéniség benne, mégis össze kell állnunk úgy, hogy az a nézők számára szórakoztató legyen. Először mindannyian féltünk, de mindenki rengeteget segített a másiknak. Remek csapat és remek színdarab!”

A színész a broadwayes fellépések mellett a mozivásznon is felbukkan majd az End Of Watch című filmjével szeptember 21-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek