Starity

Mujahid Zoli felfedte legsötétebb titkát

2012. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár első szériájából megismert Mujahid Zoli beismerte, hogy a férfiakhoz vonzódik. A coming outra azután került sor, hogy valaki megtalálta az énekest egy melegeknek szóló brit társkeresőben.

hirdetés
Mujahid Zoli felfedte legsötétebb titkát

Zoli eddig Londonban bujkált a média elől, de most bátran kiállt a sajtó elé, és elmondta legféltettebb titkát. Bár az énekesnek volt már néhány futó kapcsolata lányokkal, rájött, mégsem hozzájuk vonzódik, hanem a férfiakhoz.

„Volt szerencsém Atlantában, New Yorkban és Londonban is részt venni meghallgatásokon, és láttam, hogy ott mennyire máshogy fogadják el az emberek, hogy valaki meleg. Eközben nekem is sikerült megtanulni kezelni ezt a dolgot, felnyílt a szemem. Magyarországon sajnos még mindig máshogy néznek a melegekre, de mintha ez kicsit változna mostanában. Azok közé tartozom, akik nem játszanak rá, nem színészkednek" – nyilatkozta a Bikknek Mujahid, aki az egykori megások közül csak Tóth Verával tartja a kapcsolatot.

Az énekes már belefáradt a titkolózásba, és végre harmóniába került önmagával is, így készen áll arra, hogy ismét a karrierjével foglalkozzon, szeretné folytatni azt, amit a Megasztárban elkezdett – immár itthon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek