Starity

Bódi Sylvit beperelhetik

2010. július 25. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Bódi Sylvi modelliskolája egy hatalmas átverés, ahogy a sztárügyvéd nyilatkozatában is áll, erkölcsi károkat is okoz a naiv gyerekeknek.

hirdetés
Bódi Sylvit beperelhetik

Több szülő is összefogott Sylvi modelliskolája ellen, ők ugyanis megalázottnak érzik gyermeküket. Nóra, aki megkéri minden károsult gyermek anyját, hogy jelentkezz és fogjon össze vele a magyar playmate ellen. A híres modelliskolában azt ígérték a fent nevezett nő gyermekének is, hogy a válogatás után beindítják a kisfiú karrierjét. A szerződést viszont borsos pénzösszeg fejében lettek volna hajlandóak megkötni.

„A kisfiamról, Olivérről azt mondták, nagyon tehetséges. Kérték, hogy vigyem vissza a következő fordulóra. A férjem vitte, ott közölték vele, hogy fizessen be aznap estig hetvenötezer forintot, majd augusztus elejéig még százkilencvenhatezret. A gyerek összetört, kikészült a csalódás miatt- Azt hajtogatta sírva, hogyha nincs pénze, nem is lehet modell?” – mesélte az elkeseredett anyuka.

A kétségbeesett anya tudja, hogy nem kisfia az egyedüli károsult, ugyanis van egy kislány is, aki hasonló cipőben jár.

„Pert szeretnék indítani, hogy több szülő és gyermek ne kerülhessen ilyen helyzetbe. Az összes gyereket sajnálom, akit Bódi Sylvi modelliskolája ilyen helyzetbe hozott. Azt szeretném, ha megítélnék a kártérítést, azt Sylvia fizesse be valamelyik gyermekalapítványnak. Nem lehet így bánni egy gyerekkel! A bugyit is le fogjuk róla perelni!” – állította magabiztosan.

A sztárügyvéd szerint, ha a szülők tudják bizonyítani igazukát, akkor van jogi alapja ennek a pernek. Szerinte mindenképpen van erkölcsi kára a gyerekeknek, hisz a dolog nem valósult meg. Ilyen ügy ugyan még nem igen fordult elő nálunk, de precedensértékű lenne, így könnyen lehet, hogy akár több millió forintot is kaphatnának az érintettek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek