Starity

Tom Beck új albumot ad ki

2012. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cobra 11 sztárja októberben jelenteti meg második nagylemezét, mely az Americanized címet kapta.

hirdetés
Tom Beck új albumot ad ki

Tom Beck életében mindig is fontos szerepet töltött be a zene, de sokáig csak a színészettel foglalkozott komolyabban. Énekesi pályafutása azután indult meg, miután bekerült a Cobra 11-be. Több epizódban megmutatta tehetségét, saját számokat is adott elő. Ezek után döntött úgy, hogy lemezt készít; 2011-ben kiadta Superficial Animalt, amivel nagy sikereket ért el.

Idén júliusban az énekes Nashville-be utazott, ugyanis legújabb albumának stúdiófelvételei Amerikában zajlottak. A korong kizárólag Tom által írt dalokat fog tartalmazni; egyik számából – az Almost You-ból – egy közel egy perces részletet töltöttek fel az internetre a rajongók számára, ízelítőül.

Jelenleg Tom Beck hazája egyik legkedveltebb sztárja, tehetségét színészként és énekesként elismerik. Egy hét múlva mutatják be Németországban sorozata legújabb évadát, majd közel egy hónappal később, október 5-én megjelenik az időközben amerikanizálódott énekes második nagylemeze, az Americanized.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek