Starity

Apa lesz a telenovella-sztár

2012. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teresa című telenovellából ismert Aarón Díaz és jelenlegi párja, Lola Ponce, hamarosan szülői örömök elé néznek.

hirdetés
Apa lesz a telenovella-sztár

A színésznő, Lola Ponce gyermeket vár, a szintén színész Aarón Díaztól. Ponce már a 14. hetében van, így 2013. február végén megszületik első közös gyermekük.

A színész nemrég erősítette meg egy mexikói magazinnak, hogy apai örök elé néz. „Nemrég mondtam Lolának, hogy azt hiszem terhes vagy. Feltétlenül meg kell nézni egy orvosnak” – mesélte a Teresa című telenovella Marianója. Aarónnak igaza volt, az orvos megerősítette, hogy gyermeket várnak.

„Tulajdonképpen nekem mindig is ez volt az álmom, hogy apa legyek. Mindegy, hogy fiam vagy lányom fog születni, a lényeg, hogy tiszta szerelemből szülessen” – mondta a színész. A bejelentés után, Aarón rögtön azt is leszögezte, hogy azért mert jön a baba, nem fognak most egybekelni, de később már lehet róla szó.

„Most biztosan nem fogunk összeházasodni, később majd lehet róla szó. Egyébként mindenki azt mondja, hogy kisfiú legyen. Nekem mindegy, hogy kislány vagy kisfiú, az a fontos, hogy egészséges, boldog és szép baba legyen” – fejezte be mondanivalóját Kate del Castillo exférje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek