Starity

Adele és párja titokban összeházasodtak?

2012. augusztus 30. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele egy régimódi felfogású lány, így valószínűsíthető, hogy nemcsak a baba érkezése, de a házasság is megpecsételi szerelmüket Simonnal.

hirdetés
Adele és párja titokban összeházasodtak?

Június végén jelentette be a 24 éves angol soulénekesnő, Adele, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Időközben – úgy fest – hozzáment barátjához, a 38 éves Simon Koneckihez egy titkos szertartás keretében. A bizonyítékot a Life & Style magazin hozta nyilvánosságra: olyan fotókat publikáltak a szerelmes párról, melyeken Adele hosszú, fekete kabátot visel, hogy elrejtse pocakját, és az ujján arany karikagyűrűt visel.

„Adele-nek és Simonnak sikerült olyan sokáig eltitkolni, hogy kisbabájuk lesz, hogy olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy már össze is házasodtak – nyilatkozta a Life & Style magazin egy munkatársa, majd hozzátette: Adele egy teljesen régimódi felfogású lány, és teljes mértékben elvárhatja, hogy saját családja legyen. Csak a babájára akar koncentrálni, és arra a férfire, akit szeret.”


Fotó: Life&Style

Simonnal Adele tökéletesen boldognak tűnik. „Kipihentnek és nyugodtnak látszott, ő és Simon pompás párost alkotnak” – mesélte egy szemtanú, aki London belvárosában látta sétálni a szerelmeseket. „Azt a benyomást keltette, hogy nagyon-nagyon boldog. És ahogy a kismamákra jellemző, sugárzott az arca.”

A kisbaba születését egyébként szeptember végére várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek