Starity

Bridgit Mendler a Disney jövője?

2012. augusztus 31. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznőt kezelésbe vette a Hollywood Records, ezzel a Disneynek talán sikerül bebiztosítnai magát, már ami az utánpótlást illeti.

hirdetés
Bridgit Mendler a Disney jövője?

Ki ne ismerné a Sok szerencsét Charlie főszereplőjét, Bridgit Mendlert. Rengeteg Disney-sorozatban és -filmben volt már mellék- vagy főszereplő, énekelte már olyan filmek főcímdalait, mint a Beverly Hills Chihuahua 2 vagy a Tinker Bell and the Great Fairy Rescue. Az biztos, hogy Bridgit egy biztosíték, miután Miley Cyrus, Demi Lovato és Selena Gomez elhagyta a Disneyt.

A csatorna pedig most végleg bebiztosíthatja magát azzal, hogy Bridigtet összehozta a Hollywood Recordsszal, akik kiadják Mendler beutatkozó albumát október 22-én. A Hello My Name Is... első dala, a Ready Or Not nagyon megfogta a fiatal közönséget, így most minden esély megvan, hogy Zendaya Coleman mellett őt is az iparban tartsá, hogy hasonlóan nagy neveket csináljanak belőlük, mint a fent említett Disney-dívák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek