Starity

Véget ér a Jersey Shore

2012. augusztus 31. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV a hatodik évad végén elkaszálja legnépszerűbb és legnézettebb műsorát, a Jersey Shore-t. Az utolsó évad premierje október 4-én lesz.

hirdetés
Véget ér a Jersey Shore

Az MTV csütörtökön adott ki egy közleményt, mely szerint a Jersey Shore soron következő hatodik évada lesz az utolsó. Ezzel egyúttal azt is cáfolták, hogy egy teljesen új szereplőgárdával tovább folytatódna a népszerű reality show.

Az utolsó szezon október 4-én startol a képernyőn, de már az összes részt elkészítették. A csatorna az MTV Video Music Awardson egy retrospektív összeállítással búcsúzik a sorozattól Gym, Tan, Look Back címen, szeptember 6-án. A teljes szereplőgárda részt vesz a rendezvényen, hogy az új évadot reklámozza.

A széria az MTV legsikeresebb műsorként magasan a legtöbb nézőt vonzotta, 2011 végén 9 millióan is leültek elé, de még a legutóbbi részre is 7,6 millióan voltak kíváncsiak, ami köröket ver a csatorna többi műsorának nézettségére.

Persze nem mindenkitől kell elbúcsúznunk, hiszen a Jersey Shore spin-off sorozata, a Snooki & JWoww megkapta a lehetőséget, hogy visszatérjen a második évadra is,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek