Starity

Újabb X-Men film

2010. július 26. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly az X-Men kezdetek: Farkas nagy sikert aratott. Aaron Sims még tavaly elkezdett dolgozni a Magnetoról szóló filmjén. A lehetséges bemutató 2012-re várható.

hirdetés
Újabb X-Men film

Az X-Men filmek mindig is milliókat vonzottak a mozik illetve a tévék elé. Hamarosan jön a legújabb, szintén leágazás, ez úttal a fémek uráról, Magnetoról.

A film az első részben megkezdett történetet veszi fel, vagyis Magnetót a nácik egy táborba zárják, ahol kiderült, mire is képes. A történet Magneto fiatal korát mutatja be és természetesen rajta kívül még számtalan más mutáns is felbukkan a sztoriban. Charles Xavier biztosan ott lesz, hiszen fontos szerepet játszott a fiatal Eric életében. Aaron Sims azt is elárulta, hogy a film nagyon sötét tónusú lesz és rengeteg halál és szenvedés lesz benne.

A szereplőkről egyelőre semmit nem tudni, Ian McKellen volt ugye az X sorozatokban Magneto, most azonban, mivel a fiatal koráról fog szólni, lehetséges, hogy nem lesz benne. Felmerültek olyan hírek, hogy Clive Owen fogja játszani a fiatal Magnetot. Ez még a jövő zenéje. Én minden esetre nagyon várom már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek