Starity

Fàbregas fél lábbal a Barcelonában

2010. július 26. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barcelona szerződést készített Cesc Fàbregas számára, amelyet Cescnek már csak alá kell írnia. Cesc 5 évre írna alá, évi 7 millió eurót keresne Barcelonában.

hirdetés
Fàbregas fél lábbal a  Barcelonában

Cesc jelenleg jól megérdemelt vakációját tölti, míg a két klub azért küzd, hogy kinél játsszon.

A hírek szerint a katalánok minden fontos részletben megegyeztek Fàbregas képviselőivel, már csak Cesc aláírása és jelenlegi csapatának beleegyezése szükséges ahhoz, hogy Cesc gránátvörös-kékbe öltözhessen.

A katalán Sport szerint nem valószínű, hogy Cesc ilyen nyomás alatt továbbra is az ágyúsoknál marad. Fàbregas korábbi hírek szerint is a Barcelonáról álmodik, a világbajnokság ideje alatt pedig még közelebb került a klubhoz, hiszen több barátja is csábítgatta a klubhoz. Emellett Cesc futballkarrierjét is a Barcelonánál kezdte, ezért nagyon sokat jelent számára a klub.

David Villa azért, hogy Cesc a Barcelonában játsszon, külön fan-klubot alapított. Hamarosan kiderül, hogy Cesc marad-e vagy sem.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek